Uw specialist in 2dehands auto-onderdelen van Fiat, Alfa Romeo en Lancia 2dehands auto’s

2dehands auto verkopen

Heeft u nog een auto waar u vanaf wil? Kom dan snel naar onze autogarage en wij zorgen dat uw bolide goed terecht komt. Wij kopen wagens van alle merken in. Daarnaast kunt u er zeker van zijn dat u bij ons de beste vergoeding krijgt. Of misschien heeft u een afdankertje met lichte schade? Geen nood, neem contact op met AAG en wij zorgen dat de wagen weer startklaar gemaakt wordt voor de verkoop.

Kopen van een 2dehands auto

Wilt u een auto bij ons kopen? Dat kan natuurlijk ook. Wij verkopen auto’s van diverse merken, zowel Italiaans als niet-Italiaans. AAG zorgt er daarnaast voor dat u altijd over de juiste informatie van de auto beschikt. Zo kiest u altijd een wagen die bij uw wensen past. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een goede garantie bij deze aankoop.

Voordelen van een 2dehands wagen

De aanschaf van een tweedehands auto heeft vele voordelen. Zo heeft u een lagere aanschafprijs dan wanneer u voor een vergelijkbaar nieuw model gaat. Dit betekent in het algemeen dat u voor hetzelfde budget in een hogere klasse kunt rondkijken. Dit biedt voordelen zoals de vele extra’s die hierbij komen kijken: velgen, airco installatie, cruise control, ingebouwde navigatie en andere luxe accessoires. Daarnaast zit er op een tweedehands auto een korte levertijd en is het aanbod groot. Kijk rond op onze website of kom langs bij Auto Afbraak Genk.